Baarimikot paljastavat – tästä tunnistaa Tinder-treffiparit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baarimikot ja ravintolatyöntekijät näkevät paljon työssään ja oppivat lukemaan ihmisiä. He näkevät työvuorojensa aikana paljon erilaista parisuhdedraamaa, kun pariskunnat riitelevät, tulevat mustasukkaisiksi, kiinnostuvat toisistaan, rakastuvat, ovat ensitreffeillä tai yrittävät saada yöseuraa.

Nyt The Daily Share on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa muutama baarimikko kertoo näkemistään treffeistä. Videolla keskitytään ensisijaisesti siihen, mitä sanottavaa ravintolatyöntekijöillä on sokkotreffeistä ja etenkin Tinderissä sovituista treffeistä.

Baarimikot kertovat, että varsinkin kohtaaminen ja sitä edeltävät tapahtumat ovat hauskaa katsottavaa. Treffeille aiemmin saapunut henkilö odottelee baaritiskillä ja kuvittelee jokaisen hyvännäköisen asiakkaan, joka ravintolaan astuu sisään, olevan hänen treffikumppaninsa.

Kun he viimein tapaavat ensikohtaamista seuraa kömpelö kädenpuristus, joka muuttuu puolittaiseen halaukseen. Baarimikot paljastavat, että yllättävän moni treffikumppaneista häipyy sillä aikaa, kun toinen käy vessassa.

Häipymistä edeltää yleensä se, että jompi kumpi kaivaa treffien aikana puhelimensa esille, alkaa juttelemaan muille baaritiskillä ja keksii tekosyitä siihen, miksi he eivät voi enää tavata. Jotkut treffeistä menevät kuitenkin hyvin ja baarimikot kertovat, että se on ihanaa katsottavaa. Silloin treffikumppanit alkavat lähestymään toisiaan, koskettavat satunnaisesti toisen reittä tai käsivartta ja nauravat paljon.