Noloa! Emma Stonen iltapuku vilautti liikaa punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emma Stone koki Oscar-gaalan punaisella matolla klassikoksi muodostuneen vilautuksen, kun hän näytti vahingossa kuvaajille nudeja alushousujaan upean kullanvärisen juhlapukunsa halkiosta. Alushousujen vilauttelua tähtien toimesta on nähty usein esimerkiksi tilanteissa, joissa naispuolinen tähti on noussut autosta ulos, mutta harvemmin tätä vahinkoa on tapahtunut punaisella matolla.

Emma Stone nosti mekkonsa helmaa punaiselle matolle astuttuaan ilmeisesti varoakseen kompastumistaan siihen. Näyttelijätär nosti halkiota kuitenkin vahingossa liian ylös, minkä vuoksi hänen nudenväriset alusvaatteensa vilahtivat mekon alta.

Pienikin varomattomuus saattaa päätyä isoksi otsikoksi, sillä punaisen maton kuhistessa vikkeliä ammattivalokuvaajia hetki tarttui tietenkin kuvaajien muistikorteille. Onneksi Emma Stonella sentään oli alushousut jalassaan toisin kuin useilla häntä edeltäneillä vilauttelijoilla, jotka ovat onnistuneet aiemmin kohauttamaan mediaa paljailla intiimialueillaan.