Fiksun koiranpennun ongelmanratkaisukyky kohdallaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit osaavat keksiä kyllä keinon, kun he haluavat jotain. Nyt YouTubeen on ladattu video suloisesta koiranpennusta, joka tuo neuvokkaana terassiharjan ovesta sisälle. Tex-niminen hollanninpaimenkoira on ulkona päättänyt, että hän haluaa tuoda harjan sisälle.

10-viikkoinen pentu hakee tomerasti luudan terassin toiselta puolelta ja tulee harja suussaan oven alareunassa sijaitsevan pienen koiranluukun eteen. Pentu yrittää harjaa vaakatasossa luukusta läpi, eikä ole toivoakaan, että se mahtuisi.

Tex vinkuu oven takana kunnes se viimein oivaltaa itse tulla ensin sisälle luukusta. Kun Tex on sisällä se kääntyy, kurkottaa harjan pään luukun kautta suuhunsa ja vetää sen sisälle. Tex kävelee harjan kanssa sisälle voitonriemuisin askelin. Omistajalla on ollut varmasti hauskaa tätä kuvatessaan.