Mies räjäytti kuminauhapallon – hidasti videon 1000-kertaisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli olet aina halunnut tietää, miltä kuminauhoista koostuvan pallon räjäyttäminen näyttää hidastetun kuvan voimin, on rukouksiisi nyt vastattu. Youtuben Slow Mo Lab -kanavan tuoreella videolla näemme juurikin tällaisen tilanteen.

Aikaisemmin kuminauhojen avulla vesimelonin videollaan räjäyttänyt venäläismies päättää siis kokeilla, miltä kuminahoista koostuvan pallon räjäyttäminen näyttää. Räjäytys kuvattiin videokameralla, joka kuvasi 25.000 kuvaa sekunnissa. Normaalissa videossa on 25 kuvaa sekunnissa.

Ensimmäinen räjäytys on melkoinen pettymys, mutta mies päättää lisätä seuraavan räjähteensä tuhovoimaa. Toisella kertaa tieteellinen koe onnistuu huomattavasti paremmin, ja pallo räjähtää hidastetussa kuvassa lähes hypnoottisella tavalla.