Musiikkia tehdään nyt takapuolen avulla – biisit aivan pe***estä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

AIAIAI-niminen äänituotantoyhtiö on keksinyt uuden keinon tehdä musiikkia käyttäen pakaroita apunaan. Nyt twerkkaajat voivat tehdä kappaleita yökerhojen tanssilattialle, joka tulee menevän ääniraidan ansiosta luultavasti täyttymään innokkaista takapuolen pyörittäjistä.

Videolla demonstroidaan, miten musiikki uuden teknologian avulla syntyy. Videolla twerkkaavan Louise-nimisen naisen pakaroihin kiinnitetään sensorit, jotka rekisteröivät naisen pakaroiden liikkeet. Sensorit syöttävät tietoa liikkeistä tietokoneeseen, joka valitsee liikkeitä parhaiten vastaavat ja mukailevat äänet.

Liikkeitä vastaavat äänet valikoituvat erilaisien bassokuvioiden, rytmien ja musiikkinäytteiden joukosta ja muodostavat yhtenäisen kappaleen laitettuna peräkkäin. Lopputuloksena syntyy siis tanssittava ääniraita, jonka rumpu- ja bassokuviot menevät yhteen twerkkausliikkeiden kanssa.