Tekstiviestipalvelu ällistyttää – voit tilata mitä tahansa!

Digi · Annika Kela

Yhdysvalloissa on lanseerattu tekstiviestipalvelu, josta voi tilata mitä tahansa tuotteita haluaa, kunhan tilauskset ovat laillisuuden rajoissa. Palveluun lähetetään käsky tekstiviestin muodossa ja sen jälkeen palvelu vahvistaa sen, mitä tilaaja haluaa, minne haluaa toimituksen, koska haluaa ja mihin hintaan.

Magic
Magic

Magic-tekstiviestipalvelun nettisivuilla on esimerkkejä tilauksista. Asiakkaat ovat muun muassa tilanneet kukkia, lentolippuja tai ruokaa. Palvelu hoitaa asiakkaan tilauksen kolmannelle osapuolelle ja sopii sitten toimituksesta. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden saada kotiinsa toimitettua toivomansa tavarat ja tuotteet pelkällä tekstiviestillä. Kunhan ne ovat laillisia.

Palveluun rekisteröityessä tilaaja ilmoittaa kotiosoitteensa ja luottokorttinsa tiedot veloituksia varten. Sen jälkeen palvelu toimii jatkossa pelkällä tekstiviestillä. Palvelun suosio on ollut kasvamassa ja idea on erinomainen laiskimuksille tai kiireisille ihmisille. Ainoa huono puoli palvelussa on se, että myös humalassa tehdyt tilaukset ovat sitovia. Jää nähtäväksi rantautuuko Magic-palvelu myös Suomeen.