UFO-havainto keskeytti kuvaukset – todiste maan ulkopuolisesta elämästä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perussa Liman kaupungissa on äskettäin tehty UFO-havainto. Kaupungin yllä leijunut objekti oli kiinnittänyt paikallisen televisio-ohjelman kuvausryhmän huomion. Ohjelman kuvaukset keskeytyivät, sillä ihmiset olivat hämillään näkemästään näystä.

Netissä on julkaistu video, jossa sivulliset räpsivät kuvia taivaalla leijuvasta objektista. Videon perusteella näyttäisi siltä, kuin UFO olisi paikoillaan. Violetin väristä ilmestystä taivaalla voisi luulla laskuvarjoksi tai jopa varjoliitimeksi, mutta siinä tapauksessa kuvassa pitäisi olla havaittavissa jonkinlaista liikettä.

Daily Mail -lehden mukaan Perussa oleva raëlilainen yhteisö on pitänyt videokuvaa kiistattomana todisteena Maan ulkopuolisesta elämästä. Ufouskontoon kuuluvat ihmiset ovatkin toivoneet Perun valtion perustavan suurlähetystön muukalaisia varten. Toistaiseksi avaruusolioiden suurlähetystön perustamista edistäviä toimenpiteitä ei ole tehty.