NBA-tähti raivostui: 10-vuotiasta poikaa houkutellaan jo yliopistoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NBA-tähden LeBron Jamesin 10-vuotias poika LeBron James Jr. on jo nuoresta iästään huolimatta melkoinen koripallon lupaus. Pojan pelaamisesta on paljon YouTubessa julkaistuja videoita ja niitä on katseltu miljoonia kertoja. Poika saa jo nyt yliopistoilta opiskelupaikkatarjouksia, mistä isä ei ole ollenkaan innoissaan.

– Poikani on saanut nyt jo yliopistoilta erilaisia tarjouksia. Se on melko hullua. Kenenkään ei pitäisi olla rekrytoimassa 10-vuotiaita lapsia. Tämän pitäisi olla jokin rikkomus, LeBron James kommentoi WKYC-uutisten toimituksen mukaan.

LeBron kommentoi poikansa pelaamista samanlaiseksi kuin hänen oma pelaamisensa oli poikansa ikäisenä. LeBron James Jr. syöttää isänsä mukaan paljon ja on hyvin hereillä pelissä toisin kuin monet muut lapset, jotka haluavat vain itse päästä korille tekemään pisteitä. Poika saa nyt jo ehdotuksia monilta yliopistoilta, koska kaikki haluavat nuoren lupauksen heidän koulunsa koripallojoukkueeseen.