Nämä rinnat olivat liikaa luksusmerkille – käänsivät nyt katseet gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut nuoresta iästään huolimatta jo Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän päätyi otsikoihin saatuaan potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi.

Splash
Splash

Nyt Jourdan Dunn on kuvattu Elle Style Awards -gaalassa, jota juhlittiin Lontoon Walkie Talkie Towerissa. Dunn säväytti punaisella matolla rohkealla asullaan, joka nosti pääosaan hänen kohutun povensa.

24-vuotias Jouran Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.

Splash
Splash
Splash
Splash