Paranormaali ilmiö kotivideolle – haamu tönäisi taaperoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vuoden ikäinen Lexi oli riemastunut piiloleikistä vanhempiensa kanssa. Perheenäiti oli kaivanut kameransa esille ja alkanut kuvata heidän yhteistä leikkituokiotaan. Taapero vilkuili äitiään naureskellen ja piiloutui kämmeniensä taakse.

Sitten Lexi odotti, että hänen äitinsä huutaisi: ”Kukkuluuruu!”. Kesken hauskan leikin tyttö yllättäen kaatui maahan. Perheenäidin reaktiosta voi päätellä, että tilanne tapahtui odottamattomasti ja oudulla tavalla. Tyttö ei satuttanut itseään ja jatkoi iloista puhelemista kaatumisesta huolimatta.

Daily Mail -lehden mukaan isä kuuli tyttärensä sanovan kesken leikin ”tuhma poika”, aivan kun hän olisi hätistellyt jotain pois tieltään. Isän mukaan tytär sanoo perheen kissaa tuhmaksi pojaksi, sillä viirusilmä välillä kiehnää tytön vieressä. Tässä tapauksessa kissaa ei näkynyt missään. Joidenkin mielestä videolla nähdään tavallinen kaatuminen, mutta lapsukaisen vanhemmat ovat vakuuttuneita siitä, että Lexin kaatumisen takana on paranormaali ilmiö.