Uutuuskello kirjoittaa ajan taululle – ja pyyhkii sen pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka teknologia on kehittynyt viimeisten 20 vuoden aikana hurjasti, ovat kellot pysyneet melko samanlaisina vuosien ajan. Markkinoille on totta kai ilmestynyt erilaisia älykelloja, mutta silti useimmat päätyvät valitsemaan yksinkertaisen ja käytännöllisen viisarikellon.

Mikäli kuitenkin haluaa olla todellinen erikoisuudentavoittelija, voi itselleen rakentaa vähintäänkin hämmentävän kellon internetistä löytyvien ohjeiden avulla. Whiteboard Clock -kello kirjoittaa viiden minuutin välein sen hetkisen ajan tussitaululle. Kun viisi minuuttia on mennyt, se pyyhkii entisen ajan pois ja kirjoittaa jälleen sen hetkisen ajan taululle.

Zurichissa asuvan insinöörin, Maurice Bosin, erikoiseen keksintöön päästään tutustumaan lyhyen Youtube-videon muodossa. Ohjeet kellon rakentamiseen löytyvät Google Docs -palvelusta.