Applen uudet emojit puhuttavat – jokaiselle ihonvärille omansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Applen emojit ovat todella käytettyjä ja hiljattain Match.com-treffisivuston tekemän kyselyn mukaan saatiin myös selville, että emojit lisäävät seksikumppanien löytymistä. Tämä johtui siitä, että erilaisia hymiöitä käyttävät saivat paremmin viestinsä perille ja tulivat helpommin ymmärretyiksi.

Hymiöiden ja erilaisten muiden emojien avulla myös flirttailu oli ilmeisempää. Applen iOS8 Beta-versioon kuuluu myös emoji-paketin päivitys, jossa hymiövalikoiman mukana puhelimeen tulee joukko uusia kuvia. Nyt hymiöt ja peukutukset voi valita erilaisten ihonvärien mukaan. Poikia ja tyttöjä kuvaavat emojit sekä ylös- ja alaspäin peukuttava käsi tulevat nyt kuudessa eri ihonvärissä.

Metro-lehden mukaan emojien ihonvärin voi valita uudessa päivityksessä siten, että painaa kauan haluamaansa ikonia, minkä jälkeen ikonin yläpuolelle ilmestyy kyseisestä kuvasta kaikki erilaiset ihonvärivaihtoehdot. Tämän uudistuksen luulisi selkeyttävän ihmisten kommunikointia entisestään ja näin ollen parantavan myös sinkkujen mahdollisuuksia sänkypartnereiden löytymisessä.