Bussin pysäytysnappi hajosi – luova ratkaisu naurattaa netissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Briteissä neuvokas bussikuski oli keksinyt luovan ja hauskan ratkaisun linja-autossaan ilmenneeseen vikaan. Kuljettaja oli huomannut, että auton pysäyttämisestä ilmoittava merkkivalo ja -ääni oli lakannut toimimasta.

Bussikuski oli kirjoittanut matkustajille ilmoituslapun, joka aiheutti hilpeyttä matkustajien keskuudessa. Kuljettaja toivoi, että matkustajat ilmoittavat halustaan pysähtyä huutamalla kovaan ääneen: ” Ding ding!”.

Miehen keksimä ratkaisu toimi ja ihmiset ilmoittivat halustaan pysähtyä huutamalla huvittavasti kellon kilahdusta muistuttavalla tavalla. Pienestä viasta huolimatta matkanteko jatkui ja matkustajat kokivat kyseisenä päivänä hieman erilaisen bussiajelun normaaliin verrattuna. Kuva bussikuskin ilmoituksesta on julkaistu netissä ja bussiyhtiö on saanut paljon positiivista palautetta kuskin hassusta toiminnasta.