Disney-kaunotar hävisi vedon – joutui alusvaatteisillaan pakkaseen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Christy Carlson Romano on amerikkalainen näyttelijätär, joka muistetaan parhaiten rooleistaan Disney-yhtiön sarjoissa, kuten Even Stevens. Nyt tähti on noussut otsikoihin hävityn vedon vuoksi tekemänsä tempauksen myötä.

30-vuotias näyttelijätär löi aviomiehensä kanssa vetoa siitä, kuinka hyvin Fifty Shades of Grey -elokuva menestyisi lippuluukulla. Christy Romano oli sitä mieltä, että menestyskirjan elokuvaversio tippuisi Yhdysvaltain katsotuimpien elokuvien ensimmäiseltä sijalta ensi-iltaviikonlopun jälkeen.

Fifty Shades of Greyn katsojaluvut laskivat toisena viikonloppuna, mutta naisen epäonneksi elokuva pysytteli silti katsojalistojen ykkösenä. Christy hävisi vedon, ja joutui sen vuoksi seisoskelemaan New Yorkin hyytävässä pakkaskelissä alusvaatteisillaan. Tempaus kuvattiin tietenkin Youtubeen päätyneelle videolle.