Emma Stone joutui tyytymään LEGO-Oscariin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodissa juhlittiin äskettäin Oscar-gaalaa, jossa näyttelijöitä ja elokuvantekijöitä palkittiin edellisen vuoden menestyksekkäimmistä töistä. Menestyminen ja oman työn kautta arvostetuksi tuleminen on hienoa, mutta myös todella isot tähdet osaavat olla yllättävän nöyriä.

Jokaisen palkinnon jakamisen alussa näytetään pätkät ehdokkaista, ja sen jälkeen kollegat taputtavat näyttelijälle ja kamera siirtyy kuvaamaan ehdolla olevan reaktiota. Monet hymyilevät vienosti ja jotkut välttelevät kameraa keskittymällä oman puolisonsa katsomiseen vaikka hyvin tietävät kameran kuvaavan.

Tänä vuonna muutamat Oscar-ehdokkaat olivat saaneet käsiinsä The Lego Movie -elokuvan mainostarkoituksessa jaetut Lego-Oscarit. Myös Emma Stone piteli kädessään sellaista, kun Oscar-pysti meni häneltä tänä vuonna sivu suun.