Hämmentävä TV-sarja – seksiä ja pariterapiaa laatikossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiläisessä televisiossa on pari vuotta sitten esitetty Sex Box -parisuhdeohjelmaa, jossa parisuhdeongelmista kärsivät parit hakivat apua ahdinkoonsa erikoisella tavalla. Keskusteluohjelmassa parit harrastivat seksiä ja keskustelivat sen jälkeen terapeuttien kanssa.

Jokaisessa jaksossa pariskunta harrasti seksiä lavalla olevassa laatikossa. Aktin jälkeen heitä odotti terapiasessio ammattitaitoisten parisuhdeterapeuttien kanssa. Keskusteluohjelmassa perehdyttiin perin pohjin parin ongelmiin.

Erikoiselta kuulostava ohjelma on nyt saamassa jatkoa. Amerikkalainen televisioyhtiö We TV on julkaissut formaatista yhdysvaltalaisen version. Ohjelman jaksot on on kuvattu ja parisuhdeohjelmaa tullaan esittäämään televisiossa helmikuun lopusta lähtien.

Epätoivoiseen tilanteeseen ajautuneet pariskunnat ovat osoittaneet ohjelmassa, että he ovat valmiita tekemään mitä vain pelastaakseen suhteensa, jopa harrastamaan seksiä laatikossa. Jää nähtäväksi saapuuko tämä formaatti jonain päivänä myös Suomeen.