Wow! Kim Kardashianin asu kuin makkarankuori – tiimalasivartalo vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiritähti Kim Kardashian herätti kohua poseeraamassa LOVE-lehden rohkeissa kuvissa. 34-vuotias tähti on jo paljastanut julkisuudessa kaiken, mutta se ei tarkoita etteikö Kim jatkaisi vilauttelua ja kohauttavien asuvalintojen tekemistä jatkossakin.

Eilen näin kävi Lontoossa, jossa Kim ja hänen aviomiehensä Kanye West astelivat yllättäen tatuointiliikkeeseen. Kimin PVC-tyylinen cocktail-mekko oli kireä kuin makkarankuori ja jopa hieman samanvärinen.

Kim Kardashian osallistui lukuisten muiden eturivin tähtien tapaan Lontoossa äskettäin järjestettyyn BRIT Awards -gaalaan. Realitytähti käänsi katseita juhlissa pukeutumalla Julien Macdonaldin suunnittelemaan paljastavaan kokovartalopukuun, joka ei jättänyt juurikaan mielikuvituksen varaan. Rohkeita asuja Kimillä siis riittää jatkossakin.