Kultapandojen suloiset lumileikit – voisitko vastustaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Trevor Zoo -eläintarhassa kultapandoilla oli aihetta ihmetykseen, kun rankan lumisateen jälkeen maa oli lumesta valkoinen. Nyt Cincinnatissa sijaitseva eläintarha on julkaissut hauskan videon leikkisistä kultapandoista, jotka myös osaavat ottaa kaiken ilon irti lumesta.

The Cincinnati Zoo & Botanical Garden on julkaissut puistossaan elävistä kultapandoista hellyttävän videon, jossa kultapandat leikkivät lumessa. Kultapandat ovat kuin pikkulapsia syöksyessään ja hyppiessään kinoksiin ja pyöriessään lumisella maalla.

Kultapandat juoksentelevat kahdella jalalla ja hyppivät puiden oksien päälle. Yksi kultapanda kiipeää ohuelle oksalle, mutta ei näytä pelkäävän oksan katkeamista vaan ehkä jopa toivoo tippuvansa siitä lumeen. Kultapandat näyttävät todella nauttivan lumesta ja ovat ihanan leikkisiä näyttäessään sen.