Mitä ihmettä? Lapset jumissa pehmoleluautomaatissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään perheenäidin shoppailureissu lasten kanssa paikallisessa ostoskeskuksessa sai yllättävän käänteen, kun lapset jumiutuivat pelikoneeseen. Pehmoleluautomaatin sisältö oli ihastuttanut muutaman vuoden ikäisiä tyttöjä ja he olivat kavunneet sen sisälle.

Äidin kauhuksi tytöt eivät pääseet enää omin avuin koneesta pois ja vartija jouduttiin kutsumaan paikalle. Hulvaton näky on kuvattu videolle ja julkaistu netissä. Vartija vitsaili, että jos äiti antaa hänelle 50 senttiä, hän voi kokeilla pelionneaan lasten pelastamiseksi.

Lopulta lapset onnistuttiin saamaan pois koneen sisältä luukun kautta, joka oli tarkoitettu pehmoleluvoitoille. Mahtoi olla vartijoilla ja sivullisilla naurussa pidättelemistä. Onneksi uteliaat lapsukaiset selvisivät ilman loukkaantumisia. Äidin mielestä pikkulasten tempaus ei välttämättä ollut yhtä hauska kuin muiden.