Mies hyppäsi tasajalkaa lähes neljä metriä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen jalkapallon nuori lupaus Byron Jones on ihmetyttänyt monia uskomattomilla hyppytaidoillaan. Vine-videolla Jones hyppää mykistyttävän pitkän loikan eteen- ja ylöspäin.

Will Brinson on julkaissut Vine-videon, jossa Byron Jones hyppää ällistyttävän pitkän loikan eteenpäin ja ylöspäin. 22-vuotias amerikkalaisen jalkapallon pelaaja on tehnyt uuden maailmanennätyksen hyppäämällä tasajaloin eteenpäin huikeat 3,73 metriä. Hyppy näyttää videolla todella vaikuttavalta, kun mies loikkaa kevyen näköisesti pitkän matkan pitäen tasapainonsa.

Jones hyppää videolla myös todella korkean hypyn tasajaloin ponnistamalla suoraan ylöspäin ja saa jalkansa huikeat 1,13 metriä irti maasta, mikä on vain reilun sentin päässä siitä, ettei Jones olisi rikkonut myös tämän hypyn osalta maailmanennätystä.