Peliaddiktin huone kuin kaatopaikka – ei ollut aikaa siivota?

Pelit · Annika Kela

Tietokonepeleihin hurahtanut mies on julkaissut hurjan näköisen videon pelihuoneestaan, jossa hän esittelee, miltä asuintilat näyttävät silloin, kun hän ollut liian keskittynyt pelaamiseen siivotakseen tai poistuakseen huoneesta.

Tietokonepöytää ympäröi valtava jätekasa, joka on täynnä tyhjiä limsapulloja, ruokapakkauksia ja muita ruokakääreitä. Näky oli kuin kaatopaikalta. On järkyttävää ajatella, että kukaan voisi viettää aikaansa videolla nähdyn roskakasan keskellä.

Videon lopussa kuva tarkentui jätekasan takana istuskelevaan koiraan, joka tuijotti kameraan. Nähtävästi koirakin oli ihmeissään valtavasta sotkun määrästä. Peliaddikti on selvästi mahdollistanut itselleen enemmän peliaikaa hamstraamalla ruokatarpeensa tietokoneen ääreen. Toivottavasti videon kuvaamisen jälkeen mies aloitti siivousurakan.