Soutukilpailusta täydellinen kaaos – miten tämä voi olla mahdollista?

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa järjestetyssä Snowflake Regatta -tapahtumassa nähtiin erikoinen soutukilpailu. Nuorukaiset soutivat kisassa kuin viimeistä päivää, mutta he eivät näyttäneet tietävän minne heidän pitäisi soutaa.

Yksi kisakatsojista on onnistunut kuvaamaan kilpailun viimeisen etapin tapahtumat videolle. Maaliviivaa kohti soutaneet nuorukaiset näyttivät eksyvän reitiltään viimeisillä metreillä. Videolta nähdään, kuinka yksi joukkue souti kovaa vauhtia laituria päin.

Toinen veneistä souti rantakaislikkoon ja yksi veneistä jää poikittain kisareitille. Sen seurauksena takaa tuleet joukkueet kolaroivat keskenään. Nuorukaisten yritys oli kova, mutta soutukisa päättyi pienimuotoiseen kaaokseen. Video surkuhupaisasta tapahtumasta on julkaistu netissä.