Tuttipullo kuin olutpullo – ostaisitko lapsellesi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Käteviä ja humoristisia kulutustavaroita ja -välineitä myyvä Fred and Friends -verkkokauppa on ottanut valikoimaansa tuttipullon, joka muistuttaa olutpulloa. Tuotteen huvittavuus perustuu siihen, että pullo aiheuttaa käytössä melkoisia väärinkäsityksiä.

Fredandfriends.com
Fredandfriends.com

Yhdysvalloissa alkoholin käytön ikäraja on 21 vuotta, joten verkkosivuilla vitsaillaan siihen liittyen, että pullo soveltuu taaperoille, jotka ovat yli 21 kuukauden ikäisiä. Vauvojen tuttipullo muistuttaa olutpulloa Lil’ Lager -etikettejä myöten.

Vitsailu sillä, että vaunuissa istuva taapero juo olutta, ei välttämättä ole kaikkien mielestä hauskaa. Väärinkäsitykset voivat johtaa seurauksiin ja toimiin, josta on huumori kaukana. Vaikka kyseessä on harmiton pilailutuote, voi sen käytöllä olla ikäviä seurauksia. Ehkä on siis parempi, että lapsukaiset juovat ”olutpullosta” vain kotioloissa väärinkäsitysten välttämiseksi.