Kissa luuli mustekalan olevan helppo saalis – toisin kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Utelias ja nälkäinen kissa luuli herkuttelutuokionsa koittaneen törmätessään pihalla mustekaloja täynnä olevaan vesisaaviin. Kissa onnistui nappaamaan saavista mustekalan ja alkoi maistella sitä. Mustekala ei halunnut päätyä kissan ruoaksi ja alkoi taistella vastaan.

Muutamassa sekunnissa asetelma muuttui, sillä mustekala oli onnistunut kietomaan lonkeronsa viirusilmän pään ympärille. Hädissään kissa yritti peruuttaa ulos merenelävän lonkeroista. Sitten paikalle saapui mies, joka hätääntyi kissan ja mustekalan taistelusta.

Mies torui kissaa ja yritti ottaa mustekalaa pois sen suusta. Kielloista ja nuhteista huolimatta kissa yritti napostella suuhunsa mustekalan lonkeroita. Tällä kertaa mustekala jäi syömättä. Mahtoi olla nälkäinen katti, kun yritti nuhtelunkin uhalla herkutella mustekalalla.