Kuin kaksi marjaa: Skrillex ja supermalli Cara Delevingne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin supermalleihin nykyisin lukeutuva Cara Delevingne nähtiin taannoin esittelemässä miesten asuja androgyynisissä mallikuvissa. Sukupuoli ei siis rajoita Caran pukeutumistyyliä, ja nyt hänet onkin yhdistetty ulkoisessa mielessä poptähti Skrillexiin.

Dubstep-musiikin supertähti Skrillex ja Cara Delevingnen tämänhetkinen tyyli ovat nimittäin ulkoisesti niin samannäköisiä, että kadulla heidät voisi pikaisella silmäyksellä sekoittaa toisiinsa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Cara Delevingnella on monta rautaa tulessa, sillä hän on taannoin myös levyttänyt musiikkia musiikkituottaja ja laulaja Pharrell Williamsin kanssa. Vaikuttaisi siltä, että Delevingne on todellinen monilahjakkuus ja 22-vuotiaan neitokaisen menestyminen monella alalla yhtä aikaa on kunnioitettava saavutus.