Nicole Murphy upea näky bikineissä – kuin fitness-tähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphyn ex-vaimo, Nicole Murphy, tuli aikoinaan tunnetuksi lähinnä julkkismiehensä kautta, ja niillä ansioilla hänet kiinnitettiin taannoin Hollywood Exes -realityohjelman tähdeksi. Nicole poseeraa edelleen aktiivisesti viihdelehdissä.

Parhaillaan Nicole viettää aikaansa Miamissa, jossa hänet on bongattu bikineissä nautiskelemassa rantaelämästä.

Näyttelijä Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3 -elokuvista tutulla näyttelijällä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.