Kadulle hylätty koira eli alituisessa pelossa – kunnes oikea ihminen osui kohdalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintenpelastukseen omistautunut organisaatio Hope for Paws sai tiedon vedenkäsittelylaitoksella elävästä vanhasta kodittomasta koirasta. Työntekijät lähtivät oitis pelastamaan koiraa vaarallisia myrkkyjä sisältävältä laitosta ympäröivältä piha-alueelta.

Kun pelastajat näkivät koiran, he koittivat aluksi houkutella sitä hitaasti heidän luokseen makupaloilla. Koira piti silti etäisyytensä, jonka vuoksi ainoa keino oli ottaa se yllättäin kiinni pujottamalla talutushihna suoraan sen pään yli. Koira pelästyi kiinniottoa ja jähmettyi paikoilleen ihmisten lähestyessä.

Koira kiintyi melko nopeasti pelastajaansa ja vastasi miehen hellyydenosoituksiin puskemalla päätään miehen kättä vasten. Koira putsattiin, hoidettiin tulehduksilta, mikrosirutettiin ja nimettiin Mufasaksi. Videolla järjestö haluaa rohkaista ihmisiä adoptoimaan myös vanhempia pelastettuja koiria, sillä ne ovat aivan yhtä hellyydenkipeitä ja rakkaudenkaipuisia kuin pennutkin.