Kahvikupin voi nyt syödä kahvittelun jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaiset pikaruokaketjut tuntuvat nykyään kilpailevan lähinnä siitä, kuka keksii erikoisimman tai epäterveellisimmän ruoka-annoksen. Esimerkiksi Kentucky Fried Chicken nousee useammin otsikoihin tuoreimpien kaloripommiensa ansiosta kuin laadukkaan ruoan vuoksi.

KFC's special new edible cup, didn't eat it too many calories haha #naughty #american #biscuit&whitechoc #starbucks #shoot #model #work #exclusive #jampackedcalories #kfc

Kuva, jonka jessy (@jess13simpson) julkaisi

Nyt Kentucky Fried Chicken on nyt lanseerannut syötävän kahvikupin. Ketjun Iso-Britannian liikkeissä myytävä kuppi on valmistettu keksistä, lämmönkestävästä suklaasta ja sokeripaperista. Kun suklaa alkaa lopulta sulaa, kupin keksiosio pehmenee suussa sulavaksi.

Syötävä kuppi kuulostaa siis ainakin paperilla mielenkiintoiselta idealta. Kuten usein pikaruokaloiden herkkujen tapauksissa, varsinainen tuote ei tosin näytä tosielämässä aivan yhtä herkulliselta kuin mainoskuvissa, kuten Insgtagramissa jaettu kuva kupista todistaa.