Kanye Westin esiintymisestä farssi – TV-kanava mykisti äänet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye West on tunnettu välillä provosoivista ja kovaa kielenkäyttöä sisältävistä lyriikoistaan. Nyt Brit Awards -gaalaa television kautta katsoneet ihmiset ovat olleet raivoissaan, kun miehen esitys vaimennettiin alkua lukuunottamatta lähes kokonaan.

Kanye West esitti Brit Awards 2015 -palkintogaalassa uuden All Day -nimisen kappaleensa ensimmäistä kertaa. Kappale sisältää jonkin verran räp-musiikille ominaista melko suoraa kielenkäyttöä, kiroilua ja epäsoveliaina pidettyjä sanoja. ITV-kanavalta näytetty esitys olikin melko turhaa katsottavaa, kun se oli loppuosalta todella katkonaista.

ITV-kanava ei hyväksynyt musiikin lyriikoissa olevaa rajua kieltä ja oli vaimentanut esityksestä kaikki rumat sanat. Esityksen loppupuoli saakin katsojan hämmentyneeksi siitä, onko televisiossa jotain vikaa vai mistä johtuu, että esityksestä katoaa välillä ääni. Twitterissä keskustelu kävi esityksen jälkeen kuumana ja jotkut pitivät tapahtunutta Westin syynä, kun mies oli valinnut niin epäsoveliaan kappaleen televisioitavaan esitykseen.