Kodittomat pääsivät parturiin – partojen alta kuoriutui komeita miehiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Toolbox on julkaissut ajatuksiaherättävän videon kodittomista miehistä, joille annetaan uusi tyyli hiustenleikkuun muodossa. Yhdysvalloissa on videon mukaan yli 600.000 ihmistä vailla kotia tällä hetkellä eikä läheskään kaikissa tapauksissa kodittomuuden syy löydy päihteistä.

Videolla parturin tuoliin istahtaa nuoria ja vanhoja kodittomia miehiä. Miehillä ei arvatenkaan ole ollut rahaa siistiä ulkonäköään, joten heidän hiuksiaan ei ole mihinkään malliin leikattu ja partakin on jäänyt siistimättä. Kodittomat istuutuvat parturin ammattitaitoiseen käsittelyyn ja sotkuisten hiusten ja takkuisten partojen alta kuoriutuu komeita miehiä kerta toisensa jälkeen.

Miehet ilahtuvat ja herkistyvät, kun he pääsevät näkemään lopputuloksen hiustenleikkuun jälkeen. Videon kuvanneet haluavat kampanjallaan demonstroida, että kaikki ihmiset ovat samanlaisia oli heillä rahaa tai ei. Video on kuvattu hyväntekeväisyyskampanjan yhteydessä Los Angelesissa.