Koira toimii herätyskellona – osaa myös torkutuksen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aamuvirkun pitbullin omistaja on huomannut, että hänen koiransa tulee uskollisesti herättämään hänet joka aamu. Ensimmäisen herättämisyrityksen jälkeen koira kokeilee onneaan uudelleen 15-20 minuutin välein.

Omistaja on virittänyt kameran kuvaamaan koiransa aamuisia touhuiluja ja julkaissut siitä videon netissä. Hauskalta videolta käy ilmi, että koira osaa olla hienotunteinen herätelleessään omistajaansa. Se ääntelehtii hiljaa ja matalaäänisesti kunnes se saa omistajansa huomion.

Videon kuvauksessa isäntä on maininnut, että koira ymmärtää myös torkuttamisen idean. Koira antaa omistajalleen pyynnöstä lisäaikaa nukkua noin vartin verran. Torkutuksen jälkeen koira hiippailee herättämään omistajaansa uudelleen. On hauskaa ajatella, että mikäli omistajan oikea herätyskello lakkaisi toimimasta voi hän aina luottaa heräävänsä karvakuononsa toimesta.