Nicole Murphy kävisi bikinimallista – upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphyn ex-vaimo, Nicole Murphy, tuli aikoinaan tunnetuksi lähinnä julkkismiehensä kautta, ja niillä ansioilla hänet kiinnitettiin taannoin Hollywood Exes -realityohjelman tähdeksi. Nicole poseeraa edelleen aktiivisesti viihdelehdissä. Parhaillaan hän lomailee Miamissa.

Eilen Nicole Murphy kuvattiin viettämässä vauhdikasta päivää uimarannalla brittimalli David McIntoshin kanssa. Yhdessä vaiheessa Nicole oli lyövinään entistä brittiarmeijan kommandoa nyrkillä kasvoihin.

Näyttelijä Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3 -elokuvista tutulla näyttelijällä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.