Perheenäidin villi kokkaussessio – hittibiisi sai twerkkaamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hassuttelevan perheenäidin kokkaustuokio sai lisämaustetta upeista tanssiliikkeistä. Nainen nimittäin ryhtyi joraamaan tunnetun Ice Ice Baby -ysärihitin tahdissa. Kodin hengetär on yhdistänyt tehokkaasti tanssimisen ja ruoanlaiton.

Yllätyksellisellä kreisibailauksellaan perheenäiti on saanut lapsensa hämilleen. Ruoanlaitto ja tanssi onnistuvat selvästikin naiselta yhtä aikaa. Hauskalta kotivideolta käy ilmi, että perheen pienimmät olivat hieman nolostuneita keittiössä hääräävän äidin liikkeistä.

Vanilla Icen esittämä kappale saa perheen äidin myös twerkkaamaan. Erikoisia tanssiliikkeitä hämmästelemään tullut koira päätyi osaksi naisen esitystä. Hyväntuulinen kotivideo saa hymyn huulille. Video osoittaa, että hyvä musiikki vie mukanaan tilanteesta riippumatta. Kukapa ei joskus olisi syyllistynyt samaan?