Beckhamit mukaan alkoholibisnekseen – lanseerasivat oman viskin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muiden maailmantähtien tavoin myös Beckhamit ovat lähteneet mukaan alkoholibisnekseen. Jalkapalloilija David Beckham on lanseerannut oman Haig Club -viskin. Uuden viskibrändin markkinointia varten Lontoossa avattiin viikonloppuna pop-up-baari, jossa viskiä maisteltiin maineikkaassa seurassa.

YouTube
YouTube

Baarin avajaisissa Davidin rinnalla nähtiin kuvankaunis Victoria-vaimo. Daily Mail -lehden mukaan oman viskimerkin lanseeraaminen on ollut David Beckhamille mieluinen projekti ja hän on käyttänyt paljon aikaa tutustuessaan Haigin historiaan ja viskin valmistustapaan. Mies on ylpeä lanseeraamastaan tuotteesta ja hän kokee, ettei hän tule pettämään viskistä nauttivien odotuksia.

David ei ole ensimmäinen tähti, joka on lähtenyt mukaan alkoholibisnekseen, sillä muun muassa räppäreillä 50 Cent ja P.Diddy on omat vodkabrändinsä. Sen lisäksi monet tähdet omistavat viinitiloja. Viskinnauttijat saattavat sen sijaan olla kriittisempiä juomansa suhteen, kuin vodkan tai viinin juojat. Maistelemalla selviää, onko Beckham onnistunut uudessa bisneksessään.