Madonna saapuu Suomeen? Kohuttu paljastussivu poistettiin heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonna tunnetaan julkisuudessa räväkkänä naisena, joka tykkää yllättää ja kohauttaa. Grammy Awards -gaala ei ollut poikkeus, sillä nainen varasti valokuvaajien huomion punaisella matolla esitellen takapuoltaan. Nyt Madonnan huhutaan saapuvan jälleen konsertoimaan Suomeen, kun Wikipediassa julkaistiin kohuttu keikkakalenteri.

Tulevista kiertueista päätyy usein tietoja verkkoon ennen keikkakalentereiden virallista julkaisemista. Iltalehti kertoi eilen ensimmäisenä kuinka Wikipediaan oli päätynyt Madonnan tulevan Rebel Heart Tour -maailmankiertueen keikkapaikat ja -päivät, joiden joukossa oli myös Suomi. Madonnan fanisivujen mukaan kiertue julkistetaan todennäköisesti tänään maanantaina.

Wikipediassa julkaistun keikkalistan saaman laajan mediahuomion jälkeen tapaus sai odottamattoman käänteen, kun Wikipedian sivu poistettiin kokonaan. Sivun poistaminen voi olla merkki toistaiseksi salaisten tietojen päätymisestä verkkoon ennenaikaisesti – tai sitten merkki siitä, ettei tiedoilla ollut mitään todellista perustetta. Keikkakalenterin mukaan kiertue alkaa syyskuussa Kanadasta. Tulevan kiertueen vahvistaa osaltaan Ticketmaster-lippukaupan julkaisema kiertueen mainoskuva.

PÄIVITYS: Tänään julkaistujen keikkojen joukossa ei ole Suomen konserttia. Se ei kuitenkaan sulje täysin pois mahdollisuutta, että Suomi lisättäisiin mukaan myöhemmin. Ennen Tukholmassa 17. marraskuuta järjestettävää konserttia Madonnalla on nimittäin kolme välipäivää ja sen jälkeen kaksi välipäivää.

Julkaisu käyttäjältä Madonna Tour 2015.

Julkaisu käyttäjältä Madonna Tour 2015.

Madonna putosi äskettäin rajusti konserttilavalta kesken Living for Love -kappaleensa esittämisen. Laulajan selässä ollut viitta vetäisi hänet portailta taaksepäin, ja Madonna putosi noin puolentoista metrin matkan. Poptähti ei ole enää mikään nuori, joten pudotuksessa olisi voinut käydä huonosti. Myöhemmin Madonna kertoi, että viitan olisi tullut irrota, kun tanssijat vetivät sitä irti. Hän myös vakuutti olevansa kunnossa.