Raskaana olevalla vaimolla teräshermot – mies ärsytti turhaan kaikin keinoin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi kuukautta ennen vauvan laskettua aikaa perheenisä päätti aloittaa vaimoaan ärsyttävän projektin. Mies kuvasi päivittäin raskaanaolevan vaimonsa askareita keljuillen vieressä hänen suurelle vatsalleen. Mies jopa kutsui vaimoaan Lilleri Lalleriksi.

Mike Wilson halusi vitsailla vaimonsa Louisen kustannuksella siihen asti, että hän viimein synnyttäisi lapsen. Mies on julkaissut videon netissä ja nimennyt sen sanoin: ”Mies vastaan raskaana oleva nainen”.

Päivittäisten arkiaskareiden hoitaminen oli viimeisinä kuukausina muuttunut Louiselle erittäin haasteellisiksi suorittaa. Mike löysi helposti vaimonsa tekemisistä naljailun aiheita. Huvittavinta videolla on se, että vaikka miehen toimet selvästi ärsyttävät Louisea, hän kykenee kuin ihmeen kaupalla hillitsemään itsensä.

Raskaanaoleva vaimo osoittautui varsinaiseksi viilipytyksi. Mies on ottanut melkoisen riskin ryhtyessään vitsailemaan arkaluontoisella aiheella. Mirror-lehden mukaan se, että vaimo sulattaa miehensä ärsytysyritykset kertoo siitä, että parilla on kemiat kohdallaan ja he ymmärtävät toistensa kieroa huumorintajua.