Tatuointi karmaisevasti pieleen – näetkö tässä puun ja metsän?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuoinnit ovat yleistyneet viime vuosina valtavasti, kun lukuisat poptähdet ja muut julkkikset ovat ryhtyneet ottamaan niitä iholleen aktiivisesti. Rihanna, Megan Fox ja Miley Cyrus ovat toimineet varsinkin naisten tatuointibuumin moottoreina. Aina tatuointi ei kuitenkaan onnistu.

Verkossa saadaan usein ihmetellä amatöörimäisten tatuointitaiteilijoiden tekeleitä, jotka eivät muistuta lainkaan mallikuvia. Parhaillaan Didier Jacqueminin Facebookissa julkaisema valokuva omasta tapauksestaan aiheuttaa ihmetystä. Hän nimittäin halusi tatuoida käteensä kauniin metsän puineen.

Tammikuussa toteutunut tulos oli kuitenkin jotain aivan muuta kuin mitä hänen esittämässään mallikuvassa nähtiin. Miehelle oli suositeltu tatuointistudiota, jonne hän päätti lopulta suunnata. 100 eurolla mies sai käteensä metsän sijaan kuitenkin lähinnä mustetahran. Facebookista tieto tapauksesta levisi nopeasti lehtiin, kun muun muassa La Meuse kirjoitti aiheesta.

Julkaisu käyttäjältä Didier Jacquemin.

Julkaisu käyttäjältä Didier Jacquemin.