Seiska ja Hymy: Johanna Tukiaiselle pitkä vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut vuosien varrella runsaasti esillä mediassa erikoisten keikkojensa lisäksi myös rikostuomioiden merkeissä. Nyt vuorossa on kuitenkin hänen uransa ensimmäinen vankilareissu, joka hänelle langetettiin tänään.

Seiska ja Hymy uutisoivat, että Tukiainen on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kolmesta laittomasta uhkauksesta, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän ehdottomaan vankeustuomioon sekä yli 15.000 euron korvauksiin.

Tukiaisen aikaisemmat ehdottomat tuomiot on muutettu yhdyskuntapalveluksi, mutta tällä kertaa kohujulkkis joutuu ensimmäistä kertaa vankilaan. Tuomio ei kuitenkaan ole vielä lainvoimainen, sillä syyttäjällä ja Tukiaisella on mahdollisuus valittaa siitä hovioikeuteen.

Syyskuussa 2013 Tukiainen tuomittiin 45 päiväksi ehdottomaan vankeuteen vuonna 2010 tapahtuneesta haitanteosta virkamiehelle ja kahdesta vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Kyse oli Tukiaisen ja hänen ex-aviomiehensä Arto Länsmanin välienselvittelystä. Sitä ennen Tukiainen tuomittiin vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä 60 päivän ehdottomaan vankeuteen.