Karma iski kaahariin traagisella tavalla – kohuvideo osoittautui väärennökseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanteillä kaahaaminen on ikävä asia, joka vaatii vuosittain tuhansien ihmisten hengen. Venäjällä liikennekulttuuri on länsimaita heikommalla tasolla, ja kohtalokkaita onnettomuuksia tallentuu usein myös maassa melko yleisiin kojelautakameroihin.

Eräällä tällaisella videolla kaahaaminen sai traagisen päätöksen, kun auto törmäsi toiseen kuljettajan menetettyä ajoneuvonsa hallinnan ja se törmästi vastaantulevaan autoon.

Samasta videosta on olemassa myös väärennetty versio, joka on uutisoitu laajasti maailmalla ja myös Starassa. Alla nähtävässä videossa auto vaikuttaa joutuvan salamaniskun kohteeksi ja räjähtävän palasiksi. Lisäksi videoon on lisätty poliisiauton ääntä, jotta saataisiin vaikutelma takaa-ajosta. Videosta on kertonut aiemmin esimerkiksi maailman suurin verkkolehti Daily Mail. Video osoittautui kuitenkin myöhemmin väärennökseksi.

Daily Mail
Daily Mail