Spock-näyttelijän viimeinen Twitter-viesti muistuttaa elämän kauneudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonard Nimoy nousi aikoinaan Hollywood-legendaksi erityisesti Star Trek -televisiosarjan roolinsa myötä. Spock-roolihahmoa klassikkosarjassa pitkään esittänyt näyttelijä menehtyi äskettäin kotonaan Los Angelesin Bel-Airissa. Sittemmin hänen muistoaan on kunnioitettu monin tavoin.

Astronauttien lisäksi myös esimerkiksi presidentti Barack Obama kehui näyttelijää vuolaasti ja kertoi rakastaneensa Spockia. Yksi tärkeimmistä viime päivien viesteistä on kuitenkin Nimoyn viimeiseksi jäänyt Twitter-päivitys, jonka hän julkaisi 23. helmikuuta kello 9:36. Siinä hän kirjoitti ”Elämä on kuin puutarha. Täydellisiä hetkiä voi saada, mutta ei tallentaa. Paitsi muistiin. Elä pitkään ja menesty.”

Ennen kuolemaansa Leonard Nimoy ilmoitti sairastavansa keuhkoahtaumatautia, joka vei hänet aiemmin tällä viikolla sairaalaan. Sairaus johti lopulta menehtymiseen. Nimoy jätti näyttelemisen 79-vuotiaana, kun hän ilmoitti huhtikuussa 2010 ettei enää näyttele tulevissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Päättäessään viisi vuotta sitten aktiiviuransa Nimoy kertoi jättävänsä Spockin näyttelemisen kollegalleen Zachary Quintolle.