Sara Sieppi upeissa lomakuvissa – poseeraa uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Sara Sieppi on menestynyt hyvin äänestyksissä, joissa on haettu maan kauneimpia naisia perusteella tai toisella. Parhaillaan Sara nautiskelee aurinkolomasta, josta kerroimme jo viime viikolla. Sabina Särkän kanssa lomaileva Sara kertoo nyt aloittaneensa toisen lomaviikon.

@lifestyle

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

Loman kunniaksi Sara on julkaissut lisää upeita bikinikuviaan verkossa.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi tunnetaan ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä. Sara on julkaissut itsestään runsaasti näyttävää kuvamateriaalia varsinkin Instagramissa. Taannoin hän uskaltautui julkaisemaan itsestään myös valokuvan ilman meikkejä. Viime vuonna Sieppi valittiin pettäjämiesten unelmien kumppaniksi.

#Hello koti!

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

#vikatbrunat ja hyvästit Karibialle. Kohtelitte hyvin.

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

#lomakuvatulva Karibialta saadaan pian päätökseen, lupaan. Ensi viikolla jatketaan jossain aivan muualla..

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

#keskiviikkohölkät

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi