Seinäjoen Solar Sound julkisti uusia esiintyjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä kolmatta kertaa Seinäjoen keskustassa järjestettävä kaupunkifestivaali Solar Sound on kiinnittänyt ohjelmistoonsa useita pitkän linjan kotimaisia rap-artisteja. Tapahtuman pääesiintyjinä nähdään yhdysvaltalainen Far East Movement ja australialaisen Pendulumin DJ-setti.

Seinäjoella yleisöä tanssittavat huippusuosioon viime vuosina lukuisilla hiteillään noussut suomihiphopin vauhdikas parivaljakko Kuningas Pähkinä & Setä Tamu sekä The Voice of Finland –formaatin tuomaristossa vaikuttava Redrama ja Asa, jonka Punainen Tiili –albumia pidetään yhtenä Suomi-hiphopin suurimmista klassikoista. Asa julkaisi juuri ensimmäisen singlen huhtikuussa julkaistavalta pitkäsoitoltaan.

Muut tässä vaiheessa julkistetut uudet artistit Asan ja Redraman lisäksi ovat Mikael Gabriel, Aksim & Särre, Mäkki & Adi L Hasla sekä Karri Koira & Ruudolf. Aiemmin tapahtuma on vahvistanut, että lavalle nousevat muun muassa Stig, Juju, Isac Elliot, Kasmir ja Spekti. Solar Sound Festivalin ulkomaalainen pääesiintyjä ja loput artistikiinnitykset julkaistaan maaliskuun 2015 lopussa.