Ysärifestari We Love The 90’s taas ensi kesänä: ”2 Unlimited, Snap!, U96, La Bouche…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ennakkoon viime vuonna loppuunmyyty Euroopan suurin ysärifestivaali, We Love The 90’s, järjestetään jälleen Helsingin Suvilahdessa 28. – 29. elokuuta 2015. Festivaalilla on käytössään laajempi alue, ja tapahtuma kasvaa niin lavojen, artistimäärien kuin oheisohjelmankin suhteen.

We Love The 90’s -festivaalille saapuu elokuussa lähes 40 artistia. Ulkomaisista artisteista Suvilahdessa nähdään muun muassa Reel 2 Real, E-Type, Alphaville, Coolio, Natalie Imbruglia, 2 Unlimited, Princessa, U-96, Alexia, Solid Base, Jenny Berggren from Ace of Base, East 17, Masterboy, La Bouche, Daze, Dr. Alban, Snap! / Turbo B., Pandora, Mr President, E-Rotic, 2 Brothers on the 4th Floor ja kotimaasta Waldo’s People. Lisää ulkomaisia ja kotimaisia artistijulkistuksia on luvassa tiistaina 10. maaliskuuta.

Tapahtuman juontajina toimivat 90-luvun legendaarisen Radiomafian Heinähässäkkä-ohjelman parivaljakko Jusu Lounela ja Pertti Salovaara. Uudella Findance-lavalla esiintyy kotimaan suosituimpia ysäriartisteja, jotka julkistetaan viikon päästä. Lavan hostina toimii 90-luvulla Music Televisionin juontajana julkisuuteen noussut Maria Guzenina, ja lavan promoottorina toimii Suomen suosituimpiin ysäriartisteihin lukeutuva Marko ”Waldo” Reijonen.

Muut festivaalin uudistukset tulevat parantamaan vieraiden viihtyvyyttä ja liikkumista. Tulevana kesänä sisääntuloväylien määrä tullaan kolminkertaistamaan, ja STARA VIP ja GUEST -asiakkaille saadaan oma sisäänkäynti, jossa passipisteiden määrää lisätään. Uudistuksissa on huomioitu myös festivaalin käymälöiden uudelleensijoittelu ja määrän kasvattaminen.

Festivaalialueen laajentuessa myös tapahtumapalveluille vapautuu lisätilaa. Anniskelualueet levittäytyvät laajemmalle, ja ruokamaailman valikoimaa kasvatetaan suositulla street food -tarjonnalla. VIP-alueen kapasiteettia kasvatetaan, ja alueen lounge tullaan rakentamaan uuteen muotoon. Lisäksi alueelle nousee à la carte -ravintola, josta tiedotetaan myöhemmin.