50 Cent aikoo lyödä 1,6 miljoonasta vetoa Mayweatherin puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent tunnetaan suuren egon miehenä. Hänelle mikään ei ole liikaa, ja viime vuodet hiljaiseloa viettänyt supertähti on jälleen osoittanut luonteensa. Urheiluviikko kertoo nyt, että Fifty olisi lyömässä jättivedon Floyd Mayweatherin puolesta.

Nyrkkeilytähti Floyd Mayweather kohtaa toukokuussa Las Vegasissa järjestettävässä nyrkkeilyottelussa Manny Pacquiaon, ja on varma suosikkinsa menestymisestä ottelussa. Räppäri kertoi The Breakfast Club -ohjelman haastattelussa aikovansa lyödä 1,6 miljoonalla dollarilla vetoa Mayweatherin voitosta.

Vuonna 2014 Floyd Mayweather oli Forbes -lehden mukaan eniten tienaava urheilija ja mies tienasi vuonna 105 miljoonaa dollaria. Mies nettosi 32 miljoonaa dollaria kahdestatoista kolmen minuutin nyrkkeilyerästä. Tänä vuonna miehen tienestien odotetaan kasvavan entisestään. Ottelustaan Manny Pacquiaon kanssa Mayweather tienaa väitteiden mukaan 150 miljoonaa dollaria.