Ben & Jerry’sin uutuusmakuna kannabis?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Herkullisilla jäätelöillään menestynyt kaksikko Ben Cohen ja Jerry Greenfield ovat vastanneet faniensa esittämään kysymykseen, jossa heiltä tiedusteltiin mahdollisuudesta valmistaa kannabis-jäätelöä.

Kaksikko piti ajatusta riemastuttavana ja Ben Cohen kertoi, että ajatus kuulostaa myös järkevältä, sillä siinä yhdistyy monta eri nautintoa. Jerry Greenfield suhtautui asiaan myönteisesti ja sanoi, että jos se olisi hänestä kiinni, he valmistaisivat kyseistä jäätelöä.

Kaksikon antaman haastattelun jälkeen Ben & Jerry’s on saanut valtavan palauteryöpyn. Jäätelöiden fanit haluavat nähdä kannabis-jäätelön markkinoilla, ainakin niissä maissa ja osavaltioissa, joissa kannabiksen käyttö ja ostaminen on laillista.

Monet kannabista käyttävät herkkusuut ovat pohtineet, millä tavalla kannabiksen voisi yhdistää jäätelön makujen kanssa. Ben & Jerry’sille on sadellut ehdotuksia erilaisista makuyhdistelmistä. Jää nähtäväksi toteutuuko fanien unelma kannabis-jäätelöstä tulevaisuudessa.