Holly Madison joogasi puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä tuttu kaunotar Holly Madison tuli taannoin äidiksi, joten hän on viettänyt viime aikoina hiljaseloa julkisuudesta. Lehtien sivuilla Holly ei ole poseerannut enää aikoihin, mutta paparazzit ikuistavat hänet ajoittain yhä edelleen.

Nyt Holly Madison on kuvattu joogaamassa puistossa Las Vegasissa. Neitokainen hankkiutuu parhaillaan raskauskiloista eroon liikunnalla, ja joogasessio puistossa ei jäänyt ohi kulkevilta miehiltä huomaamatta.

Playboy-malli Holly Madison ja Pasquale Rotella saivat 5. maaliskuuta 2013 esikoisensa Rainbow Aurora Rotellan. Samana vuonna 10. syyskuuta pariskunta vihittiin avioliittoon Disneylahdissa. Pian sen jälkeen Madison oli joutua yksinhuoltajaksi, kun elämänkumppani Pasquale Rotella sai raskaat rikossyytteet.