Rakastava isä tatuoi päähänsä tyttärensä kuulolaitteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat vanhemmilleen rakkaimpia asioita, joita maa päällään kantaa, ja vanhemmat tekisivät heidän puolestaan mitä tahansa. Sairaiden lasten vanhempien kuullaan usein kommentoivan, että kumpa heidän lastensa ongelmat voitaisiin siirtää aikuisten kannettavaksi.

this dudes daughters is deaf he got a hearing aid tattoo'd on himself to make her feel less self conscious #PassingAlongPositivity #CleezyAndCoffee #JoeClairMorningShow

Kuva, jonka Poe Poe(@justcuriouspoe) julkaisi

Pienen viattoman lapsen kärsiminen jonkun sairauden tai vamman vuoksi voikin olla vaikeaa katsottavaa. Vanhemmat koittavat piristää pienokaisiaan kaikin tavoin ja nyt eräs isä on parantanut tyttärensä oloa ottamalla tatuoinnin. Instagramissa leviää kuva isästä, jota tituleerataan julkaisun vuoksi jo vuoden isäksi. Kuvassa mies on tyttärensä kanssa ja tyttärellä on korvassaan musta kuulolaite.

Kuulolaitteen vuoksi tytär on saattanut erottua muiden lasten joukossa ja isä halusi, ettei hänen tyttärensä tuntisi oloaan yksinäiseksi. Isä päätti ottaa päähänsä mustan tatuoinnin, joka muistuttaa tyttären kuulolaitetta ja on samassa kohdassa miehen korvan takana. Hieno ele isältä, mikä varmasti lämmitti myös tyttären mieltä.

Kerroimme aiemmin englantilaisista vanhemmista, joiden tyttärellä oli oikean jalkansa ulkosyrjässä lähes koko ihon peittävä punainen syntymämerkki. Lasta oli tuijoteltu kadulla ja vanhemmat päättivät kääntää tuijottelijoiden katseet johonkin muualla. Äiti ja isä ottivat samaan kohtaan jalkaansa lapsen jalassa olevan syntymämerkin, ettei hän tuntisi oloaan erilaiseksi.