Kim Kardashian esitteli rintavakoaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kim Kardashian päätyy usein paparazzien kameroiden kuviin, kuten taannoin Lontoossa aviomiehensä Kanye Westin kanssa. Kuvaajia kiinnosti erityisesti Kimin hieman makkarankuorta muistuttava PVC-henkinen cocktail-mekko.

Splash
Splash

Nyt Kim Kardashian on kuitenkin jälleen antanut paparazzien levähtää jakamalla itse seksikkäitä kuviaan sosiaalisessa mediassa. Tähti lisäsi Instagram-tililleen kaksi otosta, joissa hän poseeraa varsin laajalla kaula-aukolla varustetussa mustassa puvussa.

Kim Kardashian osallistui lukuisten muiden eturivin tähtien tapaan Lontoossa äskettäin järjestettyyn BRIT Awards -gaalaan. Realitytähti käänsi katseita juhlissa pukeutumalla Julien Macdonaldin suunnittelemaan paljastavaan kokovartalopukuun, joka ei jättänyt juurikaan mielikuvituksen varaan. Rohkeita asuja Kimillä siis riittää jatkossakin.

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

Today's vibes

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi