Moderni pappi antaa synninpäästöjä Snapchatissa – kirkko ei hyväksy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

San Antoniossa eräs pappi alkaa ottamaan synnintunnustuksia ihmisiltä vastaan Snapchat-keskustelusovelluksen kautta. Priest Davidille saa tunnustaa syntejään puhelimella kahden viikon ajan, eikä tunnustaminen näin ollen vaadi suuriakaan ponnisteluja tai edes kirkossa vierailemista.

Fox San Antonio sai tiedotteen, jonka mukaan San Antonion alueella oleva pappi alkaa ottamaan tunnustuksia vastaan puhelimitse Snapchat-sovelluksen avulla. Synnin voi tunnustaa @priestDavid-nimimerkin takana olevalle papille, joka antaa synninpäästön ja kertoo, miten synnit täytyy sovittaa. Priest David toimii puhelimitse 2. maaliskuuta alkaen kaksi viikkoa 16. maaliskuuta saakka.

Priest Davidin kerrotaan olevan kaavun mies jo 23 vuotta, mutta San Antonion kirkon diakoni Pat Rodgers on sanonut, että kirkko ei seiso tämän tempauksen takana ja synnintunnustus ja -päästö pitäisi toimittaa aina kasvotusten. Papin henkilöllisyydestäkään ei ole varmaa tietoa, joten se tunnustaa ken uskaltaa.