Uutuuslaite kertoo milloin täytyy käydä vessassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologian kehityksen myötä olemme saaneet nauttia monista jokapäiväistä elämää helpottavista keksinnöistä, kuten myös turhakkeistakin. Mikäli Triple W -nimiseen startup-yritykseen on uskominen, pian edes vessassa ei tarvitse asioida ilman koneen apua.

YouTube
YouTube

D Free on älypuhelimeen yhdistettävä laite, joka kertoo käyttäjälle koska hänen täytyy käydä tarpeilla. Keksinnön esittelyvideon mukaan tämä käy painamalla vatsaa hellästi laitteen sensorilla. Laite arvioi sensorin keräämän tiedon sekä käyttäjän elintapojen perusteella ajankohdan, koska hänen täytyy käydä ulostamassa.

Keksintö saattaa esittelyvideoineen nopeasti vaikuttaa jälleen yhdeltä esimerkiltä internetin viraalihuumorista. Tosiasiassa D Freen kaltainen laite tuo varmasti todellista hyötyä erilaisista suoliston toimintaa haittaavista sairauksista kärsiville.